Plymouth Teaching Primary Care Trust

This content relates to the following topics:

Part of Enhancing the Healing Environment

Date started: 1 Nov 2003
Organisation: community
Service: treatment area
Project: public spaces

Project location

Lopes and Saltram Wards, Denney Smith Unit, Mount Gould Hospital

Aims and outcomes

The aim of the project was to create a more functional and attractive entrance area for two rehabilitation wards. The existing entrance area was cluttered with kitchen trolleys and offered no seating for patients and visitors.

A new comfortable seating area was created and a more suitable storage space for kitchen equipment was found. Staff were involved in creating a stained glass artwork for the entrance area to provide colour and a focal point for the design.

Back to the completed projects directory