Moorfields Eye Hospital NHS Foundation Trust

Date started: 
Organisation:  acute
Service:  adult acute, children
Project:  A&E, public spaces
The reception area prior to the redesign
The waiting room now features a play area
The reception area is now warm and friendly

Location

Waiting area in the accident and emergency department at Moorfields Eye Hospital

Aims and outcomes

The aims of the project were to create a good first impression of the hospital trust by improving the waiting environment for accident and emergency patients, creating a welcoming, friendly atmosphere, and softening the clinical feel of the environment.

The trust's 'peacock' theme provided the inspiration for commissioned artworks in the main waiting area, which now has a special space for children to play.

Back to the completed projects directory